За пети път клубната къща на Lowlanders MC Rousse ще посрещне ценителите на рева на мощните мотори и на здравия рок. В събота, 14 август, от 18 ч русенските мотористи от клуба ще бъдат отново домакини на станалото вече традиционно парти „Born to ride“. Мъжете и жените с характерните кожени дрехи за пореден път ще съчетаят двете си големи страсти, от които правят невероятна музикална композиция, съчетана от ритмите на рока и звука на мощните машини. 
Тази година Lowlanders са поканили рок група STRESS, а гвоздеят в програмата ще бъдат музикантите от група „Конкурент“, от които се очаква късно вечерта да нажежат обстановката и да разцепят мрака с техните хитове. Момчетата от мотоклуба са подготвили и много различни вълнуващи изненади. Всичко това на цената на две студени бири, към които е прибавено вкусно хапване и осигурено безплатно място за къмпингуване. 
Въпреки трагичната загуба отпреди дни на своя приятел и брат Димитър Мишков, мотоциклетистите от Lowlanders MC събират сили и ще проведат мото рок партито не в негова памет, а за утвърждаване на стойностните хора, които сме срещнали по пътя си, казаха от клуба. И добавиха: „Разбира се, ще почетем паметта на Митко, за нас гибелта му е наистина тежка загуба. Но сме убедени, че той би искал нашето събиране да се проведе, и то по най-добрия начин, точно защото нашето парти събира не просто хора, които обичат моторите, а хора, обединени от ценности морални и житейски“.