Когато през 2008 година фирмата на Пламен Велев и Мирослав Великов „Маккена Агро“ започва работа, разполага с едва 3 дка собствена земя. Днес тя е сред най-големите производители на оранжерийни зеленчуци в региона и обработва около 200 дка. Вчера оранжерите на фирмата в село Голямо Врано бяха домакин на Съвместната българо-румънска земеделска група, която разгледа новостите в оранжерийното производство на зеленчуци. Сред участниците в нейната работа бяха областният управител на Русе Данаил Ковачев и заместникът му Георги Георгиев, председателят на Окръжния съвет в Гюргево Думитру Беяну и заместникът му Кристиян Анкулеску, изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ Лили Ганчева, директорите на областните дирекции „Земеделие“ и Държавен фонд „Земеделие“ в Русе Владимир Тедески и Красимир Георгиев, областният управител на Силистра Илиян Великов, кметът на Сливо поле Валентин Атанасов и представители на различни български и румънски институции.
Домакините от „Маккена Агро“ обясниха, че работят в затворен цикъл - от производство от семето до крайния продукт. Културите се изследват редовно за остатъци от активни вещества, с което се гарантира, че те са чисти при стриктно спазване на европейското законодателство.
Основната отглеждана култура там е краставицата, като тя се отглежда почти целогодишно. Отглеждат се и розови и чери домати, като последните са били наложени като сезонен продукт. Има и 45 дка трайни насаждения с праскови и нектарини, които се предлагат за период от два месеца, тъй като сортовете узряват последователно.
„Маккена Агро“ е сертифицирана и по редица международни стандарти. От 2021 година е лицензирана като превозвач и разполага със собствени хладилен транспорт. На място в оранжериите е изградена модерна автоматизирана система за напояване и управление на климата в  оранжерийния комплекс, която създава оптимални условия за развитието на растенията. Изградена е и фотоволтаична централа с капацитет 90 кв/ч. Фирмата осигурява работни места на 70 човека средно годишно и работи успешно и с „Лидл България“, „Метро Кеш енд Кери България“, „Веселина трейд“, „Метро Кеш енд Кери Румъния“, „Фантастико груп“, „Т-маркет“ и други солидни клиенти.