Въпреки разнообразието от казино игри, спортните залози продължават да заемат по-голям дял от общия брой направени прогнози на потребителите. Спортните почитатели не само обичат да гледат срещите на своите любими отбори и играчи, но и да правят прогнози за изхода им. Това е и причината повечето хазартни компании да обръщат специално внимание на спортния си сектор, за да са сигурни, че могат да предложат атрактивни възможности на всички играчи.

Австрийската компания Bwin е един от доказаните лидери на бетинг пазара. За да започнете, възползвайте се от функцията Bwin Вход и се запознайте предварително с платформата на букмейкъра, за да сте сигурни, че използвате правилно всички функционалности, които са на ваше разположение.

Bwin е лицензиран за опериране в България, което го прави подходящ избор за игра.

Защо точно Bwin?

Австрийската компания не залага в своя каталог на свръх екзотични предложения, както правят други букита, но Bwin има редица други предимства, които държат потребителите ангажирани. Въпреки това разделът за спортни залози на компанията е наистина страхотен и каталогът е доста любопитен.

Това, с което осново се отличава, са вълнуващите опции, които са на разположение на играчите. Пазарите са много разнообразни - освен стандартния краен резултат, може да поставите своите залози също и полувремена, гол/гол, първо/краен, картони, фаулове, кой ще отбележи първи и още куп други неща. Но освен това в сайта на платформата има възможност за дългосрочни прогнози за някои от най-чаканите спортни събития (пр. Лига Европа, Шампионска лига и др.). При тях коефициентите са наистина високи, което ви дава възможност да генерирате сериозни печалби.

Сайтът е оптимизиран и всяка от услугите е само на клик разстояние от вас, а дизайнът е наслада за окото със своите изчистени линии, подредени менюта и приятни цветове. Разбира се, не можем да не споменем и началния бонус спорт, който сам по себе си е причина да пробвате ксъмета си. За тези от вас, които искат да бъдат допълнително информирани, Bwin предлага и секция с новини, където ще откриете актуални и професионални анализи на всичко случващо се в света на спорта.

Кои са най-популярните три спорта, които играчите предпочитат?

За улеснение на всички потребители, в спортния раздел на Bwin може да бъде открит кратък списък с топ дисциплините, на които най-често се правя залози. Няма да учудим никого с спортове, които се нареждат в Топ 3 на най-предпочитани от играчите.

Футболът е безспорен лидер сред спортните залози - независимо дали говорим за такива, направени в реално време или преди мача. Наред с него обаче, тенисът и баскетболът предизвикват също толкова голям интерес. След тях се нареждат спортове като хокей на лед, волейбол, американски футбол и хандбал. В сайта своето място намират и не толкова популярни дисциплини, които обаче намират все повече почитатели и в България. Освен с възможностите за разнообразни залози, повечето потребители са запознати и се възползват от кеш аут опцията, както и от излъчванията на живо.

Ако вие все още не сте изпробвали възможностите на Bwin, то е време да го направите. На сайта ви очакват редица услуги и функционалности, които ще отговарят на вашите очаквания за приятна игра и големи печалби.