Аз играя за победа в Русе на изборите на 11 юли. Стратегията ми е за победа, не за участие. Много са нещата, които са направени за Русе, но са и много нещата, които е можело да се направят. В Добрич не бях ходил, В Шумен не се бях разхождал, сега успях да оценя, че Русе е в добро положение. Това, което направи Пламен Стоилов, до голяма степен преобрази града.
Належащи са няколко проблема, които всеки обещава да реши. Не искам да бъда популист, но искам да намеря начин международни инвеститори да дойдат и да създадат работни места. Това ще подтикне хората да се върнат в Русе.
Трябва да се стимулират хората да останат по родните си места, защото там им е коренът, там им е силата. Като човек, който е помогнал на над 4000 семейства в САЩ да се преместят от един град в друг и да продължат в нова посока, мога да кажа, че щастливите ми клиенти се местят, защото имат по-голямо семейство или са си отгледали децата и се местят близо до тях. Имам възможност да отида да живея във всяка една точка в света, но за мен Русе е градът, в който бих живял и създал семейство. Бягането не е спасение и алтернатива. В САЩ си разширявам бизнеса, не си затварям вратите, но влизам в едно предизвикателство, за да видя какво мога да направя за Русе. Но преди това трябва да вляза в парламента, а за да вляза, трябва да влезе цялата партия.
Инфраструктурата е много подобрена в областта, но  изключително важен приоритет е магистралата Русе-Велико Търново и изграждането на още един мост над Дунав. Това ще отпуши трафика и ще мотивира инвеститорите да дойдат. Всеки от тях ще търси сигурност, доверие във всички институции. Затова са нужни хора в парламента, които биха го направили. Стъпките са елементарни - електронно управление и честен съд и прокуратура.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Парламентарни избори 2021