Виртуалните спортове са сравнително нов вид игри в букмейкърските сайтове. Те наподобяват реалните спортни състезания, но развоят им се генерира от компютър. Този вид спортове, са един вид компютърни игри, при които резултатите се формират на случен принцип. Можем да ги наречем още симулации на спорт, като играчите могат да залагат за това кой ще победи при надпреварите. Повече за залозите на виртуални спортове, ще прочетете в следващите редове.

Как се развиват виртуалните спортове?

За начало избраният от Вас онлайн букмейкър, трябва да предлага виртуални спортове в сайта си. Така например, можете да прочетете ревюто на Bet365 в efirbet.com, тъй като тази онлайн платформата ще Ви предложи този тип залози, както и много други. След като сте готови с избора на букмейкър, е нужно да изберете спорт. На ваше разположение са футбол, баскетбол, тенис, конни надбягвания и други. Всички те симулират реалните спортни събития в живота.

В повечето случаи виртуалните спортове се предават с картина на живо и Вие можете да гледате развръзката със страхотни графики и звукови ефекти. Мачовете са толкова добре пресъздадени, че трудно можете да ги различите от реалните. Различното е, че една спортна среща трае няколко минути (3 – 5 мин.), след което научавате кой е победител в състезанието.

Ако предположим, че залагате на виртуален футбол, то тогава след броени минути, мачът ще свърши и Вие ще разберете резултата. Играчът може да залага със знаци 1 за домакинска победа, Х за равен резултат и 2 за победа на госта. Разбира се, има и други пазари, каквито са резултат на полувремето, общ брой голове, точен резултат, хендикап и още някои опции.

Кои са най-харесваните виртуални спортове?

И при виртуалните спортове, както при истински, футболът е най-предпочитан. Предлагат се различни игри, които симулират Европейско първенство, Световно първенство и някои от най-известните шампионати в Англия, Италия, Испания, Германия и прочие държави. Най-атрактивни са двубоите, с излъчване на живо, където гледате картина и слушате коментар.

Друг предпочитан виртуален е спорт, е баскетболът и по-точно симулациите на състезанията от NBA. Прякото излъчване на виртуалните сблъсъци от Националната баскетболна асоциация, е много интересно, и е съпроводено от любимите Ви отбори, страхотни забивки и горещи моменти. Естествено, тук също имате възможност да залагате на немалко любопитни пазари.

Напоследък инерция набират още два виртуални спорта, а именно конни надбягвания и състезания с хрътки. Тук можете да се пренесете на хиподрума, и да залагате за любим кон или най-бързото куче. Тези състезания идват с високи коефициенти и възможност да направите залог не само за победителя, но и за финиширалите на второ, трето, та даже и четвърто място.

Няколко думи в обобщение

По всяка вероятност вече знаете какво са виртуални спортове. Може да се каже, че това са игри на късмета, защото няма точна формула, по която да определите кой ще спечели надпреварите. Такъв вид залози има ежегодно, така че ако Ви домъчнее за футбола през зимната ваканция, може да се насочите към виртуалните мачове. Не бива да забравяте, че това са хазартни игри, с които не бива да прекалявате. Сега обаче е време да приключим този материал, като пожелаваме успех на всички играчи.