Водещите клубове в страната проявяват сериозен интерес към волейболиста на „Дунав“ Дейвид Кръстев, научи „Утро“. Слабо известният допреди няколко месеца 22-годишен състезател направи чудесен сезон и веднага влезе в полезрението на грандовете. 
200-сантиметровият младеж пристигна миналата година от „Арда“ /Кърджали/. Дейвид игра като диагонал на разпределителя и бе един от най-резултатните и комплексни състезатели на „сините“. Неслучайно бе избиран на няколко пъти за най-добър играч в мачовете на „Дунав“.
Засега не я ясно откъде точно се готви конкретна оферта към него, но със сигурност е от отбори в Топ 4 на Суперлигата. 
Неприятното е, че освен него от „Дунав“ могат да си тръгнат и други стабилни волейболисти. Причината е, че другите клубове вече работят върху селекцията, а подготовката на „Дунав“ за новия сезон по традиция закъснява.
След края на сезона старши треньорът Данаил Милушев заяви пред „Утро“, че ще поиска среща с шефовете на основния спонсор „Линамар Лайт Металс Русе“ /“Монтюпе“/.
Доколкото ни е известно, по различни причини такава среща все още не е проведена. Очакванията са тя да се състои тези дни.