За трета поредна година „Каолин“ получи една от наградите в конкурса „Най-зелените компании в България“, организиран от b2b Media. Фирмата бе класирана на първо място в категория „Зелена технология“, в която изпревари „Уникредит Булбанк“ и „Лидл“. Над 50 компании бяха отличени в надпреварата, която показа, че дори и в година на пандемия постигането на „зелени“ цели и корпоративни стратегии не е пренебрегнато.
През 2019 г. „Каолин“ получи Зелен Оскар за „Зелена SCR кампания“, а през миналата година грабна приза за зелена инвестиция заради проекта за монтаж на нов електростатичен филтър към ротационната пещ във Фабрика Ветово на стойност 1,6 млн. евро.
Още една русенска компания бе отличена тази година от b2b Media. Производителят на облека „Антоан Вилл“ оглави класацията в категория „Индустрия и производствен сектор“ - признание за усилията на компанията за налагане на устойчивата мода като производство на бъдещето. През миналата година фирмата бе една от първите започнали производството на защитни маски, за да запълни огромния недостиг в началото на пандемията. 
В началото на тази година „Антоан Вилл“ стартира своя първи собствен бранд дамски облекла ELLEN MORE.