Георги Иванов, син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов дава показания по делото срещу Кристиан Николов за катастрофата, при която загина Милен Цветков.

Иванов, който учи в Италия, се е возил в джипа на Кристиан на предната дясна седалка. Разказа, че не е видял момента на катастрофата. Усетил силен като взрив удар. Изпаднал в шок и избягал от мястото, като повикал свой приятел да го вземе. Видял, че Кристиан и приятелката му Симона излизат от автомобила и говорили, че трябва да помогнат на пострадал, но не видял накъде се отправили двамата.

Познавал Кристиан, когото наричал Крис и двамата си споделяли много неща. Така знаел, че Кристиан се притеснява преди изпит и тогава приемал CVD чай, в който имало съставка, която се съдържа и в конопа, но не била психотропна. Иванов разказа, че вечерта, преди катастрофата останал да спи в дома на подсъдимия. Кристиян му пожелал "лека нощ" и му казал, че ще си направи един чай, за да се успокои преди сън.

След катастрофата Георги Иванов избягал под влиянието на шока и от страх.

Явил се доброволно в полицията ден по-късно и бил подложен на психически натиск с думите: "И ти ще влезеш в затвора, копеленце".

В днешния разпит Георги Иванов твърди, че Кристиан изглеждал заспал зад волана непосредствено преди катастрофата. Нещо, което не е казал както пред разследващите, така и при разпита пред съдия след катастрофата. Иванов твърди, че заради шока тогава е пропуснал детайли, които днес си спомня.