Звезда от филмите за възрастни ще дере гърло за "Вилряреал" във финала на Лига Европа срещу "Манчестър Юнайтед". Битката за трофея е на 26 май в полския град Гданск.

Специална покана от испанския клуб получи порно актрисата Аполония. Те бяха провокирани от пост на самата красавица, която след победата над Арсенал в полуфинала написа в социалните мрежи: „Напред, ще спечелите в Полша с ефекта на Аполония“.

От "Виляреал" реагираха мигновено. „Ееее... Искаш ли да дойдеш на пътуването с нас“, се появи пост в официалната страница на испанския тим в Туитър. Все още не е ясно дали 29-годишната порно звезда, ще приеме поканата. Ако го направи обаче, испанците ще могат да се похвалят, че са поне с едни гърди пред английския си съперник.

С този мач треньорът на "Виляреал" Унай Емери може да влезе в историята. Той е извеждал своите отбори до 5 финала в Лига Европа от които е спечелил 3. Вземе ли и този, ще стане №1. Освен него три купи от турнира има и Джовани Трапатони.

Безопасно

Актрисата, чието рождено име е Саманта Санчес Мартинес, участва в кампания за безопасен секс. „Хубавото лице е това, което прави разликата с порнографията. Казват ми, че приличам на Джесика Алба и имам устните на Анджелина Джоли“, каза през 2015-а година Аполония, която тогава пробиваше в порното. Някъде по това време тя сключва брак с продуцента и режисьор Рикардо Лапиедра. Тя е висока 1,54 м. и тежи 45 кг.