Неизвестен засега извършител прави опити да саботира спектакъла на Камен Донев в Русе, съобщи  тревожно ПР агенцията, която се грижи за разгласата на гостуването на обичания актьор в родния му град „LM Si Group“. 
Спектакълът „За сватбите!“ на Камен Донев ще се играе на 15 май в „Арена Русе“. Извършителят обаче е подменил датата върху плакатите, като е поставил отгоре фалшива дата. По този начин той мами и публиката с вече закупени билети. За случая са уведомени полицията и общината, тъй като част от пострадалите плакати са на общински рекламни площи, казват от агенцията.
От театъра призовават русенци да разпространят тази информация, за да няма подведени зрители и събитието да бъде саботирано. По мнение на местни граждани става въпрос за борба между конкурентни фирми за разлепяне на плакати в града. Все още не е установено кой е извършителят. За повече информация можете да се обаждате на касата на театъра, където се продават билетите за спектакъла, обобщават имиджмейкърите, като посочват и телефон за допълнителна информация.
Дали вандализмът е действителен, не може да се твърди със сигурност, тъй като информацията не е илюстрирана с „подправен“ плакат. Дори и това да е трик за още една безплатна реклама на популярното представление, от каквато то не се нуждае, той е доста симпатичен. Новината бе подета от сайтовете и така публиката още веднъж беше подсетена, че може да види „Сватбите“ на Камен Донев на точната дата. Трябва само да си купи билети.