Поредни иновативни идеи осигуриха поредни първи места на Професионалната гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“ по време на Международния пловдивски панаир на учебно-тренировъчните фирми, който се проведе онлайн. Девет отбора на русенското средно училище се състезаваха с над 166 учебни предприятия от България, Румъния, Испания, Литва, Черна гора, Люксембург, Белгия и Словения. 
Двата отбора на ПГИУ – „Екоскул“ и „МултиМ“, завоюваха по един златен медал: съответно за най-добър видеоклип и за най-добри рекламни материали. „ЕкоСкул“ – Алина Любенова, Анна-Мария Бодурова, Ванеса Илиева и Василена Иванова от XI В клас с ръководител Росица Мицова представи машина, наречена БА 21/22, с помощта на която сортирани хартиени отпадъци в училищата могат да се превръщат в учебни пособия. Освен това „ЕкоСкул“ се класира на второ място със свое промо видео. Допълнително на отбора бе присъдено и трето място за проекта Ученическа академия „Корпоративна социална отговорност“ от Годишните награди за отговорен бизнес на Българския младежки форум на биз нес лидерите 2021 в категорията „Инвеститор в околната среда“.
Второто учебно предприятие на ПГИУ - „МултиМ“, на Стела Дамянова, Яница Димитрова, Крисиана Владкова и Николина Димитрова също от XI В с ръководител Румяна Ценева демонстрира нов и различен дизайнерски подход в производството и дистрибуцията на мебели. 
Благодарение на активното участие на всичките девет екипа на ПГИУ „Елиас Канети“ град Русе е обявен за активен участник на международния панаир, казаха от гимназията.