Договорите на всички волейболисти на „Дунав“ с едно-единствено изключение изтичат на 15 април, научи „Утро“. След тази дата с дългосрочен контракт остава само юношата на клуба Симеон Добрев. 
После идва неизвестното - кои състезатели ще останат в отбора и за следващия сезон. Възможно е някои от тях - като Дейвид Кръстев и Леон Тончев, които показаха безспорно развитие, да получат оферти от други тимове и старши треньорът Данаил Милушев да бъде принуден да прави съвсем нова селекция. Обикновено с играчи втори избор, отхвърлени по една или друга причина от други клубове.
„Утро“ научи също, че основният спонсор на „Дунав“ - „Монтюпе“ /“Линамар Лайт Металс Русе“/, е изряден в поетите ангажименти, като състезателите и треньорите получават в срок всичките си възнаграждения. Благодарение на фирмата клубът мина през отминалия шампионат без никакви финансови затруднения.
След изборите старши треньорът Данаил Милушев и помощникът му Красимир Миронов ще имат среща с представители на фирмата, на която ще бъде обсъдена организацията за следващия сезон.
Междувременно кадетите на „Дунав“ до 17 години победиха с 3:0 „Етър“ /Велико Търново/ и „Сливен“. Така момчетата на Миронов завършиха втори в регионалното първенство и получиха право да се включат в квалификации за класиране на държавното първенство.