Снахата на покойния бизнесмен и общински съветник Орлин Танов и съпруга на сина му Кристиян - Траяна Чернева, е обвинена в хулиганство, което се отличава с особена дързост и цинизъм и е извършено при управление на моторно превозно средство. Районната прокуратура в Русе е внесла в съда обвинителния акт срещу нея на 17 декември. Ако бъде призната за виновна, наказанието е затвор до 5 години и лишаване от право да се заема определена професия или длъжност. Очаква се насрочване на делото.
Както „Утро“ писа, в края на миналата година агресивната жена застигна с джипа си друга кола на кръстовището пред Пантеона и нападна с шамари шофьора му. За случая се разбра от клип във фейсбук. След това свидетели разказаха, че имало гонка между две коли, като джипът „Порше Кайен“ на Чернева бил засечен. Това се случило на бул. „Скобелев“ до ресторант „Пристан“. Шофьорът на „Опел Зафира“ минал неочаквано от лява в дясна лента, при което сякъл пътя на поршето, при което Чернева свила рязко вдясно,  качила се на тротоара, за да избегне катастрофа, и ожулило оградно колче. Заради това после тя настигнала безразсъдния водач при Пантеона и раздала с шамари улично правосъдие.
Впрочем шофьорът беше наказан от Пътна полиция с глоба от 200 лева, но след обжалване съдът я намали на 20 лева, защото щетите по джипа са минимални, а по колчето няма пресни следи от удар. Наказание за това, че с поведението си е застрашил здравето и живота на околните, няма, тъй като не му е предявено такова обвинение.