Не би ли било невероятно, ако мъжете и жените знаеха как да се правят взаимно по-щастливи на дълбоко емоционално ниво, с лекота? Е, има някои неща, които можете да направите, ако сте мъж, който иска да превърне жената до себе си в най-щастливия човек.

Ето някои съвети от Венера Козметикс как можете да я зарадвате.

Вярвайте в себе си

Въпреки че жените обичат уверените мъже, ние не очакваме от вас да сте уверени през цялото време. Всички ние се съмняваме в себе си, това е напълно човешко. Ние обичаме и вашата уязвимост и желанието ви да споделите страховете си с нас.

Но също така искаме да вярвате в себе си, защото, ако не го направите, ни е трудно да се гордеем с вас. Това не е нещо, свързано с пола. Жените, които вярват и обичат себе си, също са много по-привлекателни за емоционално здравите мъже.

Не се вземайте твърде насериозно

Животът може да бъде предизвикателен. Стресът е нормална част от живота. И когато можете да навигирате през този стрес и дори да видите малко хумор в предизвикателствата на живота, това е доста привлекателно за всички хора около вас.

Поемайте отговорност

Винаги казвайте какво мислите и винаги правете това, което казвате, че ще направите. Без лъжливи обещания.

Не ни казвайте, че ще се обадите, ако не го мислите. Не искаме вашите празни думи. Искаме да знаем, че вашите думи са верни. Помнете, че отговорността и доверието са крайъгълните камъни в една здрава връзка.

Малките неща имат значение

Забелязваме всичко, което правите. Отваряне на вратата, любезност към сервитьора, сладко съобщение за добро утро - всичко. Продължавайте да показвате тези малки знаци на доброта и, ако имаме спор, позитивите ще ни помогнат да простим негативите.

Дразнете... леко

Повечето жени смятат, че е привлекателно и сладко, когато ни се дразните по малко, но ако прекалите, ще ни ядосате! И ако все пак прекалите с дразненето и ние ви кажем, можете просто да се извините. Искреното извинение е едно от най-секси нещата, които човек може да направи за една жена.

Погрижете се за външния си вид

Повечето жени влагат много усилия във външния си вид. Правим си скъпи прически, гримираме се и си купуваме хубави дрехи и бельо, за да се чувстваме добре със себе си и да изглеждаме добре за човека до нас.

Обичаме, когато и вие полагате усилия и за външния си вид. Когато дадете част от своята енергия, за да се облечете добре, да останете добре поддържани, ние високо оценяваме за това. И ако не сте наясно с модата, защо не ни оставите да ви заведем на шопинг? Ще бъде една много забавна среща.

Слушайте

Повечето жени обичат да говорят... много. Говорим за чувствата си, приятелите си, деня си. Най-вече говорим за тези неща с нашите приятелки, но понякога обичаме да споделяме всичко с вас.

Не винаги се нуждаем от решение. Понякога искаме просто да ни слушате. Моля, не въртете очи и не ни прекъсвайте. И не предлагайте съвет, ако не го поискаме. Знаем, че искате да помогнете, но понякога е достатъчно да бъдете само събеседник. В замяна ще ви изслушаме със същото уважение.

Обгрижване

Лошото момче може да е примамливо за някои жени, но в крайна сметка ние искаме добър мъж. Искаме да бъдем обгрижвани, ценени и обичани. Ако миете чиниите вместо нас, не го правете само от „кумова срама“. Направете го, защото искате да ни зарадвате и да ни подкрепите. Ние знаем разликата и за нас това означава много. Благодарим ви!

А... и да не забравяме: всичко останало, което би направило жените щастливи, са най-търсените дамски парфюми. Вижте ги още сега!