Разнообразна техника, книги, декорация за дома, изкусителни кулинарни продукти, качествена козметика, стилни обувки, огромен избор за най-малките - това са част от предложенията с големи и много привлекателни отстъпки на Мол Русе в деня на голямото пазаруване, традиционния Черен петък на 27 ноември.
„Всичко, от което се нуждаете ще откриете на 27 ноември, петък, в Мол Русе - къде другаде! Очакваме ви!“, казват от най-големия търговски център в Русе.
Тази година е по-различна, Ковид-19 промени правилата, но и хората се научиха как да се пазят. За да бъде пазаруването приятно и безопасно, са въведени всички задължителни противоепидемични мерки. Създадена е подходяща организация за безопасно придвижване, извършва се регулярна засилена дезинфекция и мониторинг за спазване на правилата.
„Нека се пазим взаимно: поставяйте правилно и носете своята маска на територията на търговския център; дезинфекцирайте ръцете си; спазвайте социална дистанция; останете си вкъщи ако не се чувствате добре“, препоръчват от управата на мола.