Калоян Копчев. Първата асоциация, която това име ражда, е Здравната каса. Защото шефът на финансиращата и контролираща здравеопазването институция работи в нея почти от създаването й. През 2001 година започва като младши експерт, а от 2010-а печели конкурса за директор.
Но той има и друга биография - на обещаващ футболен талант. Ехо от нея е хобито му да колекционира фланелки на футболни отбори от цял свят. И вече е в нивото за напреднали.
С тайните на футбола Калоян Копчев започва да се запознава през 1988 година. Тогава е на 13, на границата между детството и пубертета. Започва да тренира при Никола Христов в „Локо“ /Русе/, после играе три сезона в „Дунав“, помага в различни етапи от кариерата си на „Академик“ /Свищов/, „Банкя“, „Борово“, на „Бенковски“ /Бяла/.
През 1992 година е обявен за талант номер 1 в национален конкурс за таланти
на Първи частен футболен колеж „Виктория“ в Банкя. И става капитан на звездния отбор, а в тима му е бъдещото голямо вратарско име на „Славия“, „Левски“ и националния отбор Георги Петков. Ако се питате как е попаднал в Банкя, сега ще разберете - Калоян е завършил средното си образование в тамошното училище „Христо Смирненски“, чиито класни стаи помнят и гласа на най-известния гражданин на Банкя - премиера Бойко Борисов.
Бил е и в аналогична школа за млади таланти, но от цял свят, в Палм Бийч, Флорида, където постъпва заедно с брат си близнак Николай /двамата имат и сестра близначка - журналистката Теодора Копчева, но това е друга история/. В Съединените щати ги изпраща Валентин Михов, който тогава е президент на БФС и има око за късчетата самородно злато. 
А който го помни като футболист на „Дунав“, знае, че беше борбен, корав и всеотдаен полузащитник, който не се бои от сблъсъци и влиза във всяко единоборство с пределен хъс и гореща кръв.
Но...
„По едно време осъзнах, че няма да стана Христо Стоичков и реших да заложа на образованието си“
признава Копчев.
Следва този избор със същата упоритост. Първата му магистърска диплома е по специалността „Маркетинг и планиране“, а втората - по „Здравен мениджмънт и стопанско управление“. В РЗОК започва като младши експерт и до спечелването на директорския конкурс преминава през всички нива, докато стигне най-високото. И колкото и странно да звучи, стига до днешното си хоби не заради футболната си младост, а покрай професионалните си кантакти.
„Директорът на Здравната каса в Разград д-р Камелия Станева ми изпрати фланелка на Ромян Безяк /бившия словенски голмайстор на „Лудогорец“/. Този екип бе началото“, разказва Копчев. 
Оттогава в непрестанно растящата му колекция се събират над 200 тениски. С някои от тях се снабдява сам по време на мачове - от  Мадрид, Милано, от цяла Европа. Запознати със страстта му приятели също го радват с уникати след всяко тяхно излизане в чужбина.
Сред фланелките са 
екипи на Лео Меси, Кристиано Роналдо, Златан Ибрахимович 
и други звезди на световния футбол. 
За него няма никакво съмнение - Меси и „Барса“ са най-добрите. Но безспорният номер 1 у нас е Христо Стоичков!
Особено цени екипи на любимия ЦСКА с автографи на Пламен Марков, Никола Христов, Пламен Гетов, Христо Стоичков.  
„Далеч вече не е самоцел да събирам само избрани тениски на най-популярните футболисти и отбори. Във всяка фланелка има чар, защото зад нея стои клубна история и фенска памет. Напоследък даже съм се ориентирал към екипи на отбори на клубове от второто ниво на английския футбол - Чемпиъншип“, разкрива колекционерът.
Истинска изненада е, че 
цени и екипи на тимове в първенството на Русенска област
Има вече подарени фланелки от „Сокол“ /Червена вода/, „Спартак“ /Бъзън/, „Бенковски“ /Бяла/. Сигурен е, че има какво да попълни и в тази ниша.  
Често се сеща за активните си футболни години в „Дунав“. И разказва през смях как се оплакал на бившия клубен началник Желязко Свирчев-Жани, че няма обувки и трябва да му купят. Жани му отвърнал:“ Когато музикантът отива на сватба, някой да му купува акордеона?“. 
Двамата се шегуват до днес с тази история, защото Свирчев добавя: „Добре, че бях, та да станеш директор!“ 
„Донякъде е прав“, смее се Копчев. 
И пак за екипите - номерът не е само да вземаш, а и да даваш. Ето, рок музикант от живописното североизточно френско градче Седан го помолил да му прати екип на Валери Кулинов от времето, когато играеше в „Лавал“. 
„Беше много скъпа за мен тениска, при това на играч на „Дунав“, но му я дадох
В комплект с екип на Александър Тунчев“, казва Копчев. 
Ползата е, че оттогава слуша и... френски рок.
И покрай тази история открехва вратата към още една - шефът на Здравната каса е голям фен на кънтри музиката. Негови идоли са Доли Партън и Кени Роджърс. И има всички техни албуми!
Обръща се и показва футболната си колекция. Сигурен е, че един ден ще я дари - някъде, на някого, на човек, който цени футболната памет и може да разказва историята за най-великата игра чрез уж наглед съвсем обикновени фланелки.