Д-р Райнер Фулмич е един от четиримата адвокати, членове на следствена комисия, създадена да разследва действията на Правителството във връзка с пандемията от Ковид-19. Във видеообръщение, публикувано в ютюб, Райнер Фулмич обяснява подробно мотивите и целите на разследването, предаде сайтът Право и здраве.

На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус.

От всичко, което знаем до този момент коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка, трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове.
Международна мрежа от юристи ще проведе разследване на това най-мащабно в историята „корона мошеничество“.

Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:

1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.
2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.
3. Истина ли е че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.
Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпрооси:

1. До колко опасен в действителност е този корона вируса за хората?
2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?
3. Какви са щетите нанесени на икономиката?
Важно е да се отбележи, че дефиницията на пандемия беше променена преди 12 години. До тогава пандемия се 

смяташе заразно заболяване, което се разпространява в цел свят и причинява високи нива заболеваемост и смърт. Внезапно и без обяснения тази дефиниция беше променена, така че вече за да се обяви пандемия е достатъчно разпространението в цял свят, независимо от нивата на заболеваемост и смъртност. Благодарение на това СЗО, която е тясно свързана с глобалната фармацевтична индустрия обяви пандемия от свински грип през 2009 година. Беше създадена ваксина, продавана в целия свят, а после се оказа, че това не е било ефективно, защото свинският грип се оказа не по-тежък от всеки сезонен грип. Дростен и тогава създаваше паника, повтаряйки, че свинският грип ще коства милиони животи на хората по цял свят.

На 20 март, Правителството на Германия взе решение за обявяване на извънредно положение, което решение беше основано на мнението на един единствен човек – Дростен, същия, чиито катастрофални прогнози се оказаха погрешни 12 години по-рано.
За сега знаем със сигурност, че системата на здравеопазване никога не е била пред риск от претоварване от Ковид-19. Обратното, много болници са празни и заплашени от фалит.

През януари 2020 година, Дростен разработва свой PCR тест за коронавирус, който в последствие изпраща в Китай за потвърждение. Дорстен никога не е виждал Уханския sars-covid-19. Той е разработил теста на базата на материал от стар коронавирус, надявайки се, че ще прилича достатъчно на новия вирус от Ухан. Така се и оказало. Това било достатъчно за СЗО да обяви пандемия и да препоръча теста на Дростен за употреба в цял свят.


Този тест обаче не е доказателство за наличие на вирус, още по-малко на заболяване. В съобщение на американската CDC (Център за контрол и превенция на заразните болести) от 13 юли тази година се казва, че откриването на вирусна РНК (положителният PCR тест) не гарантира наличието на вируса, нито, че симптомите на заболяване са причинени от него. Ефективността на този тест не може да позволи контрол на протичането на заболяването. Този тест не може да изключи наличие на други бактерии или вируси, като причинители на заболяването. Тестът не може да установи дали намерените частици имат способност да се репродуцират или не.

Данните за теста PCR много напомнят на скандала с Фолксваген, казва Фулмич, когато произведените автомобили уж бяха с екологични двигатели, а после се оказа, че от фирмата са манипулирали данните.

Адвокатите възнамеряват да заведат колективен иск от името на всички увредени от Правителствените мерки, като призовават колкото може повече хора да се присъединят към него. Те смятат също, че на отделни лица трябва да се потърси и наказателна отговорност.