Феновете на „Дунав“ са бесни на мениджъра на „Янтра“ Стоян Ацаров, който се изказа изключително пренебрежително за русенския отбор. След двубоя на габровци срещу „Септември“ /Симитли/ той заяви пред камерите: „Хубаво е, че след като бием „Дунав“, ще ни гостува „Черно море“. Ще се получи един празник на града“.
В социалните мрежи това непремерено изказване на Ацаров предизвика множество коментари.
„Явно въобще не ни мислят за живи. Мен тези думи много ме натовариха, дано момчетата също да се нахъсат и да им натрият носовете!“, споделя фен на „Дунав“. 
„Аз също чух това и направо побеснях. Изключително грозно, просташко и непрофесионално изказване на треньорчето им“, казва друг. 
„Подобни изказвания само дават още една причина, поради която „Дунав“ може да се справи със съперника си. Напрежението ще е при тях да победят на всяка цена и да възстановят увереността си. Нека ни подценят, така после ще боли повече, като им натрием носовете“, надява се трети. 
Според русенските фенове изказването на Стоян Ацаров показва странно самочувствие след поредицата загуби на „Янтра“, пратили отбора на 13-о място във Втора лига. Но той явно е решил с успех срещу младия „Дунав“ да вдъхва увереност на своите играчи, които не се справят добре в последно време.