Тийнейджър от София с основно образование, който пускал обяви в специализиран сайт, че търси работа, съвсем ненадейно или напълно целенасочено открил своето поприще - муле на телефонни измамници. Започнал да обикаля различни градове на страната и сам си вземал уговорения процент от прибираните пликове с пари, преди да ги достави на босовете. За крехката си възраст той се сдоби с втора присъда и от влизане в затвора вероятно го спаси ненавършеното по време на престъплението пълнолетие.
Случаят е отпреди 2 години, когато на 7 септември в мрежите на ало мафията попаднали 77-годишен пенсионер и съпругата му. По телефона те били „предупредени“ от полицай Стефан Николов, че са мишена на телефонни измамници, които правят опити да изтеглят парите от банковата им сметка. Затова трябвало моментално да се задействат, да отидат сами да „спасят“ спестяванията си, които впоследствие да предадат на полицията, за да могат мошениците да бъдат хванати. Дядото приел чутото за чиста монета и започнал да обикаля клоновете на Банка ДСК, като изтеглил парите от офиса на ул.“Александровска“, след което ги прибрал прилежно в пакет. Пачките в общ размер на 13 000 лева оставил по спуснати указания - на ел.табло в района на ул.“Петко Д.Петков“. Ден по-късно сигнализирал истинската полиция за схемата, в която наивно попаднал.
Две години след измамата присъда на първа инстанция чу 17-годишният тогава тийянейджър, който поиска съкратен процес и си осигури намалена присъда от 1 година условно с 3-годишен изпитателен срок, както и да възстанови получените по престъпен начин 13 000 лева от възрастното семейство. Младежът бе оправдан, че той се е представил за полицейския инспектор Стефан Николов. Присъдата може да се обжалва.