Един от многото русенски творци, които радват България с таланта си - Герасим Георгиев-Геро, е може би най-голямата изненада на новия сезон на тв шоуто „Маскираният певец“. Артистът с експлозивно чувство за хумор и неподражаем усет към импровизацията е част от малка революция - разделянето на изглеждащата непоклатима доскоро двойка водещи Димитър Разков-Васил Василев-Зуека. Тази сезон Геро, който в предишното издание на шоуто беше част от панела коментатори, ще заеме мястото на Рачков, за който от продуцентската компания казват, че „бъдещите му творчески планове с NOVA ще станат явни скоро“.
„Да бъда жури в миналия сезон беше забавна, но и трудна задача. Да съм водещ е интересно предизвикателство и съм сигурен, че отново ще бъде забавно и особено приятно в компанията на Зуека“, сподели Геро. 
„По-висок водещ и по-високи очаквания. Нямам търпение да започваме!“, разкрива Зуека с усмивка за новия си екранен партньор.
Водещите Геро и Зуека ще застанат рамо до рамо на сцената на „Маскираният певец“ за първи път на 12 септември в 20 часа.