Изчистване на лоша енергия, зли сили и негативно влияние. Приказен живот и край на лошите неща. Това не обещавала сладкодумно и убедително врачка на хваната в измамните й мрежи доверчива жена. За продължилата повече от година работа по отстраняване на недоловимите с прости сетива въздействия, които спъвали живота на клиентката, а и този на майка й, тя платила точно 2640.47 лева.
За капана, пълен със заблуди, екстрасенската стигна до съд, който на първа инстанция сметна, че вината й е безспорно доказана и заслужава присъда от 2 години условно с 4-годишен изпитателен срок. Наказанието обаче може да се обжалва.
Историята започнала началото си още през юли 2017 година. Тогава дошли обещанията за чистене от лоша енергия, негативно влияние и зли сили, с които били натоварени бижутата й - комплект обеци от злато, златен пръстен и златна гривна. Отделно врачката се ангажирала   да „работи“ и в друга насока - за по-светло бъдеще на клиентката, като й обещала облагодетелстване на личния й живот. „Енергията“ била впрегната в това да не се случват лоши неща с нея и с близките й, да бъде щастлива и да й се случват само хубави и радостни събития. За целта тя изработила два амулета, които й изпратила по пощата и които щели да се превърнат в нейния билет за щастлив живот. По-късно разпростряла силите си и в полза на благото на майка й, около която също витаела негативна енергия. Работата обаче водела след себе си разходи, включително и за пътувания край морето, които екстрасенската начислявала. Така покрай сладки приказки и блянове за приказен живот наивната жена била мотана до септември 2018 година.