Приключиха проверките на „АРТЕКС“, повод за които бяха предизборни скандали, свързани с политици и обществени лица. Институциите не откриха никакви нарушения в дейността на компанията.

Детайлните проверки бяха възложени от Специализираната прокуратура и КНКОНПИ на НАП-София. Компанията е предоставила достъп до всички данни и документи, които проверяващите са поискали и след изключително прецизните ревизии резултатът вече е налице – не са открити данни за каквито и да било нарушения.

Това за пореден път потвърждава, че дейността на „АРТЕКС“ е изрядна и напълно законна! Много често политическите борби въвличат в медийния водовъртеж нищо не подозиращи бизнеси, а това, за съжаление, не помага ни най-малко на свободната икономика и здравословната бизнес среда в България. Ние, обаче, продължаваме да вярваме във върховенството на закона и да строим!“ – коментират от „АРТЕКС“.

Компанията продължава работа по настоящите и бъдещите си проекти в София – сградите „Сияние“ „Диамант 2“, „Авигея“, „Виделина“, „Хармония“.