Cantarelli е нов иновативен проект между италианска компания Cantarelli IT и българските компании Richmart и Топ Мен

Нова модерна производствена линия за маски

  1. Откриване на нова поточна линия за производство на предпазни маски

Нови 200 работни места с високо заплащане

Минималната заплата в тази линия е 1000 лв.
 

Има огромно търсене на производство на маски от Европейските държави с цел възстановяването на икономическия и социалния живот.

Европа се нуждае от модната индустрия на България.

През последната седмица ние получихме запитвания за производство на 10 милиона маски през следващите месеци, основните клиенти са Германия, Франция и Белгия.
Ние създаваме 200 работни места с високи заплати, за да компенсираме пропуските, които се направиха през март и април.
Минималната заплата в тази линия е 1000 лв.

Отправяме покана към

- всички наши бивши служители (на Ричмарт и Топ Мен);

- други шивачи, които са загубили работата си в други предприятия;

Днес ние имаме уникална оферта за тях – Модната индустрия вече има решение.

Реагираме бързо на търсенето от клиентите, затова предлагаме високо заплащане.

Ние създадохме нова производствена линия за един ден.

В новата производствена линия чрез транспортна система като в автомобилната промишленост се създава възможност за запазване на дистанция между хората с цел опазването на здравето им и спазване на новите стандарти.

Чрез най-модерната производствена линия в Европа може да се произвеждат бързо и качествено огромни количества маски на спешните нужди на Европа.

2.Икономическите предизвикателства през 2020



Какво се случи след икономическата криза 2009 година?

За кратък период много производства от леката индустрия в Италия, Чехия, Полша, Словакия и Унгария затвориха поради това, че техните възложители - световните брандове, изнесоха своите производства в Близкия и Далечен Изток.

Днес много фабриките от леката индустрия се надяват, че светът ще се върне по старо му след карантината и те ще оцелеят, но ние смятаме, че тенденцията от 2009 ще се повтори.

- През следващите месеци в различните браншове ще има значително намаление на поръчки поради огромните складови наличности при търговците.

- Световни марки, които дават поръчки в България, се подготвят за изместване на поръчки си от Европейските фабрики към такива в Близкия и Далечен Изток и Северна Африка. Тяхната цел е да намалят разходите си. Тези световни марки вече не поръчват платовете си в Италия и не им е нужно производството в България. Така и българските и италианските фабрики ще затворят.

Вече има фабрики в България, които редуцираха своя обем значително - от 50% до 90%.

През следващите 6-24 месеца много работни места във фабрики от Европа ще изчезнат /производители на платове и материали от Италия; производители на машини от Германия; шивашки цехове в България и Румъния; семейни магазини в цяла Европа/.

Опасността много компании да затворят е релна.