Шестима юноши ще пътуват утре за Разград, където отборът на „Дунав“ ще гостува за шампионатен мач срещу „Лудогорец“. Сигурните три момчета в групата са Митко Русанов, Симеон Иванов и Борис Димитров, другите трима трябваше да бъдат определени след вчерашната следобедна тренировка на юношеския тим. Тя бе изгледана от старши треньора на представителния отбор Людмил Киров. Двубоят срещу шампионите ще започне в 17.30 часа.
„Отиваме да играем приличен футбол. То е ясно, че освен ясните 11 титулярни футболисти на пейката ще са само юноши. Не мисля, че „Лудогорец“ ще бъде отслабен, а играчите му уморени след мача с продължения и дузпи за купата на България срещу „Левски“. Колегата от Разград Павел Върба разполага с 30 равностойни футболисти, така че няма как да му съчувствам. В мач срещу най-добрия български отбор през последните години няма какво да губим. Можем само да спечелим - като опит и самочувствие. Такъв двубой би бил полезен урок за младите ни играчи“, заяви пред „Утро“ старши треньорът на „Дунав“ Людмил Киров.
На въпроса дали македонският ляв защитник Александър Исаевски ще бъде включен в групата, Киров отговори по изненадващ начин: „Омръзна ми да го чакам. Все нещо го боли. Тук го боли, там го боли. До седмица ще реша какво да правя с него“.
Това неочаквано обяснение може да се разчете като недвусмислен знак, че времето на македонеца в „Дунав“ като че ли приключва. 
Аут от русенския отбор за мача в Разград ще са наказаните за една среща Диян Димов и Фернандо Кавалканте.