Успявам да намирам вдъхновение във всичко! То идва от всички посоки - цветовете в природата, при залез. Обожавам да гледам небето. Вдъхновението идва от хората по улиците, от сградите. Това споделя талантливата млада дизайнерка и създател на бранда AndyVil Пламена Вияреал. Чаровната русенка завладява със своя творчески ентусиазъм, като пречупва модните тенденции през собствената си призма, за да накара дамите да се чувстват неповторими и различни. 
И докато вдъхновението дебне Пламена отвсякъде,
в последната й колекция Sweet Fantasy най-голяма заслуга имат децата й -
Андрес, който е на 4 години и 10 месеца, и най-вече 9-месечната Мая. 
„Тогава бях бременна с Мая и знаех, че чакам момиченце. С тази колекция връщаме дамите към непринудеността, забавлението и щурите приключения от детството. Дрехите са в розови, светлосини и нежни цветове“, казва Пламена и се обръща към дамите със съвет да запазят детското в себе си, завинаги. Към момента тя е съсредоточена в новата си пролетно-лятна колекция, която ще бъде пусната в средата на април. Плисето е акцент в нея, както и естествените материи, като всичко е изработено от памук. 
34-годишната дизайнерка е родена в Русе. Креативността си е развила сама, а не в насърчаваща творческите опити семейна среда. Майка й Даниела е медицинска сестра, а покойният й баща Иван е работил в „Металснаб“. Пламена е учила в „Ангел Кънчев“, което е близо до дома им, а след това завършва средно образование в „Христо Ботев“. Тогава икономиката беше много модерна и се насочих към специалността „Организатор на среден и дребен бизнес“, разказва си дизайнерката. След средното си образование тя започва работа, а в момента е
студентка по „Моден дизайн“ във Варненския свободен университет, като взема две години за една
Още като дете със сестра си Гергана, която е пет години по-голяма, майсторят различни тоалети за барбитата си, рисува принцеси с огромни рокли. В ученическите си години Пламена започва по-активно да рисува, като винаги нейните картини са закачени в коридора на училището. 
„Винаги ме хвалеха, отдаваше ми се и ми доставяше удоволствие. Справях се добре, беше ми интересно и се записах на специални уроци по рисуване, за да развия своите умения“, спомня си красивата русенка. Там обаче получава алергия на пръстите от туша и се налага да се откаже от рисуването. Тогава случайно вижда обява за тренировки по акробатичен рокендрол, а сестра й я подтиква да се запише. Оказва се, че тренировките се провеждат в същата зала, в която е имала и рисуване, а страстта на Пламена към динамичния спорт се запалва светкавично бързо. 
„Започнах на 12 години и тренирах в продължение на пет, бях с партньор, ходихме по състезания. Много ми хареса, това беше животът ми, нямах търпение да свърша училище и да отида на тренировки“, спомня си лъчезарната дизайнерка. Още по това време Пламена създава и първото си съзнателно изделие, като
сама измисля сценичния си костюм за акробатичния рокендрол
Избира си плат, рисува модела, а майката на едно от момчетата в групата го изработва. Впоследствие първата й рокля става балната. 
„Не съм си представяла да отида в магазин и да си купя готова абитуриентска рокля. В съзнанието си имах ясната предства как искам да изглежда. Намерих си плат и го занесох на шивачка. За себе си също трудно си намирах дрехи, а в главата си винаги имах идея как искам да изглеждам. Затова винаги съм си правила дрехи, които често привличаха вниманието на околните“, казва Пламена. 
След средното си образование тя решава да изкара курс по фризьорство, като работи седем години в известен русенски салон. Споделя, че оттам се заражда и влечението й към модата, но да създаде моден бранд AndyVil /името идва от Андрес Вияреал/, преди три години я подтиква
съпругът й - испанецът Франсиско Хавиер Вияреал Белмонте
Двамата се запознават именно във фризьорския салон през 2011, когато той е клиент на колежката й. 
„Аз работех до 17:30 часа, като една година не се бяхме засичали в салона. Един ден колежката ми ме помоли да остана след работното ми време, за да подстрижа клиент, който се оказа бъдещият ми съпруг. Когато ме е видял, си е казал: „Това ще е жената“. Било е любов от пръв поглед. На мен също ми направи впечатление, хареса ми, но спазвах дистанция с клиентите и дори не съм си помисляла. Когато дойде време да си плаща, на рецепцията имаше компютър, а фейсбукът ми беше отворен. Екранът светна, а той веднага грабна клавиатурата, прати си покана за приятелство и започнахме да си пишем, а той беше много настоятелен“, разказва с вълнение Пламена.
AndyVil е млада марка, съсредоточена в изработката на бутиково дамско облекло
Няма физически магазин, а само онлайн, като дрехите могат да бъдат поръчани на сайта andyvil.com. 
Макар да е страстен любител на модатата, за да се реши на тази стъпка, на Пламена й трябва доста време, тъй като смята, че не е достатъчно готова и няма все още образование. Франсиско Хавиер обаче е твърде настоятелен, след като забелязва колко активно рисува и твори модели, и в крайна сметка успява да я убеди да повярва в себе си и да създаде AndyVil. Отнема му обаче около две години, за да я убеди, че ще се справи, и да се пребори със страховете си, че това е правилното за нея. Трудностите по пътя към създаването на успешната модна линия са свързани с бюрократщината и трудното намиране на качествени материали. Засега младата дизайнерка се снабдява с италиански и турски платове от българските дистрибутори. 
Графикът на Пламена е много натоварен - професионалист, съпруга, майка, студентка, но въпреки това успява да се включи активно и в дейността на съпруга си, който има посредническа агенция. Работи с испански и италиански фабрики за плочки, които свързва с доставчици.
„Професията и модата ми дават всичко. Най-вече удовлетвореност. Най-важното е да правиш това, което обичаш. Тогава не го възприемаш като работа“, категорична е русенката.
Моделите й са насочени към дами, които искат да са различни, да впечатляват, но и да им е удобно
„Като майка на две деца знам колко е важно удобството в една дреха. Модната линия е насочена към романтичните, нежни визии, които подчертават женствеността. Освен романтичните визии обичам и препратката към миналото и по-ретро визиите“, обяснява Пламена. Самата тя обича да смесва стиловете - по-елегантно с по-спортно. Що се отнася до днешния пулс на модата дизайнерката споделя, че тя сега е много благодатна и много може да се заиграваш с материи, с миксиране на принтове, стига да имаш въображение, разбира се. 
Създателката на AndyVil не прави абитуриентски колекции, но пък се обръща със съвет към младите момичета да не се впускат в рокли тип торта. 
Тя е категорична, че
най-важното правило за добър външен вид е балансът не само в дрехите, а и в цялостния стайлинг
„Ако покажеш краката си, нека горната част да е закрита и обратното. Пропорциите в самото облекло са изключително важни - ако горната част е по-обемна с големи ръкави, нека долната част е по-семпла. Нека да има един или два акцента в цялостната визия, да не се прекалява и да не става кичозно“, е съветът на талантливата дизайнерка към дамите. Именно неспазеният баланс - показването на твърде много, повече от два акцента, кичът, са сред най-често срещаните грешки.
„Може да се постигне много елегантна визия дори и с по-семпли дрехи, като се наблегне на аксесоарите - шапки, големи бижута, чанти, екстравагантни обувки, които да направят визията интересна и по-различна. Другото, което за мен е много важно, е дрехата да бъде носима с времето, да се използва по-дълго“, обяснява още Пламена. 
Що се отнася до най-актуалните модни визии, младата дизайнерка подчертава, че
топ тенденцията този сезон е устойчивата мода
Това са класически модели, които не остаряват във времето като тренч, дънки, бяла риза в по-модерен вариант. Това се опитват да налагат дизайнерите и в тази посока гледа и русенката. Много актуални са костюмите с къси панталонки, бермуди, както и заимстваните от мъжкия гардероб елечета. Флоралните мотиви години наред са топ тенденция. Слип роклите, както и визии в стил 70-те години успяват също успешно да се задържат. По отношение на най-модните цветове заслужено място заемат визиите изцяло в бяло, както и неоновите и по-ярките цветове. Актуални са цветовете на женските дрехи в класическото синьо, интензивно червено, шафран, оранжево, тъмнозелено и избелял деним. 
За да са по-успешни в модния бизнес бъдещите дизайнери, те трябва да бъдат много упорити и търпеливи, защото в този бранш е изключително трудно, категорична е Пламена.
Конкуренцията е много голяма, а пазарът е доста пренаситен
„Трябва да държат на себе си, защото всеки дизайнер и творец има свой стил да изрази себе си. Не трябва да го пренебрегват, а да залагат на него. Важно е да се отличаваш като дизайнер и когато се види твоя дреха, тя да е разпознаваема и да си личи почеркът. Не трябва да изневеряваме на себе си“, казва талантливата русенска дизайнерка. 
Съчетавайки успешно няколко роли, на Пламена почти не й остава свободно време, но винаги го споделя с децата си. Излизат сред природата, разхождат се, играят, забавляват се. Самата тя поддържа перфектната си форма, благодарение на ген. Опитва се да отделя време за тренировки вкъщи, както и да се храни здравословно, но без да изпада в крайности. И признава, че шоколадът й е слабост.