Волейболистите на „Дунав“ постигнаха хубава победа с 3:1 срещу „Марек Юнион Ивкони“ /Дупница/. След мача „Утро“ разговаря с играещия треньор Данаил Милушев.

- Г-н Милушев, колко дълго чакана бе тази победа?
- Ами, доста дълго. След като изпуснахме почти сигурен успех срещу ЦСКА, беше време и за малко радост. Тренирахме добре преди този мач, а и се представихме на прилично ниво. 
- Кои състезатели бяха в основата на тази наистина хубава победа?
- Леон Тончев и Ангел Павлов свършиха добра работа. Те бяха моторът на отбора. Много силно като мой заместник са включи и Иван Чолев. Момчето помогна доста.  
- Не играхте дълго време заради контузия, сега записахте гейм и половина. В какво състояние сте?
- Още не съм напълно готов. Освен това ме връхлетя някакъв вирус. Не се чувствам добре. Слава богу, другите момчета нямат проблеми, ако изключим Георги Манчев. 
- Какъв е неговият проблем?
- И аз не знам. 
- След победата срещу „Марек Юнион Ивкони“ пак се отвори шанс за атака на място в Топ 8. Този шанс ще се увеличи, ако на 6 март надделеете срещу „Левски“ в София. Мислите ли, че имате сили да се справите със столичния гранд?
- Разбира се, че имаме. Преди бяхме на косъм от победа срещу ЦСКА, а „Левски“ като класа през този сезон стои малко по-добре от „армейците“. Не само че можем да запишем победа в София, но и наистина да се преборим за позиция в Топ 8. Ако не броим мача с „Хебър“, в който няма да имаме абсолютно никакви шансове, по програма ще играем в Русе срещу „Добруджа“. Бием ли „Левски“ и Добрич, шансовете ни ще се увеличат. Като сметки изглежда прекрасно, остава да го направим на терена.