Русе е един от шестте градове в страната, в които едновременно ще бъде даден старт на деветия сезон на един от най-успешните български телевизионни сериали - „Откраднат живот“. На 25 февруари от 19:30 ч за най-големите фенове ще бъде излъчен ексклузивен двоен епизод в Синема Сити в Мол Русе.
„Прожекциите на голям екран в присъствието на фенове, екип и актьорски състав се превърнаха в традиция за сериала. Тази година „Откраднат живот: Системата“ ще направи следваща стъпка, като сподели емоцията от старта с представяне на голям екран в най-големите български градове. Мащабът изисква да предложим нещо специално - това ще бъде двойният епизод, който най-големите фенове ще видят преди всички останали“, коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев.
Деветият сезон на поредицата се завръща с нови медицински казуси и любовни истории, които ще бъдат разгледани под мотото на „Системата“. Феновете ще видят как героите продължават напред след загубата на Евгения Генадиева. Още в първите минути на специалната прожекция в двоен епизод лекарите ще влязат в неравна битка със Системата, а зрителите ще се сблъскат с един от най-наболелите й проблеми, издават в аванс продуцентите.
Лекарските престилки отново ще облекат Владо Пенев, Милена Живкова, Наум Шопов, Владо Карамазов, Диана Димитрова, Марта Вачкова, Деси Бакърджиева, Мони Монев, Велислав Павлов и други обичани имена от хитовия сериал. Към тях ще се появят и нови лица, сред които Филип Буков и Девора Уайлд.