С торта, чаша кафе, почерпка и добро настроение дамите от сдружение „Заедно си помагаме“ отбелязаха една година от създаването си. Пред приятели и близки, които ги подкрепят, те показаха и апаратът за лимфен дренаж, който беше закупен преди два месеца, благодарение на събраните средства на благотворително събитие в подкрепа на онкоболните. 
Много сме горди, че го притежаваме. Този апарат е една ценност и всички го ползваме. Групата ни постоянно се увеличава, а дейностите ни се разрастват. Чувстваме се изключително комфортно в клуба, където се провежда арт терапия, срещи със специалисти, разговори с психолог, йога, гимнастика, благотворителни мероприятия. Целта е жените с диагноза рак да намираме подкрепа, да си помагаме един на друг, да се забавляваме и да се откъснем от тревогите. Това сподели зам.-председателят на сдружението Лили Папазян, като припомни, че сдружение „Заедно си помагаме“ е регистрирано през януари 2019, а от юни клубът започна дейността си, благодарение на дарители в лицето на „Еконт“, фондация „Направи добро за непознат“, „Ергодизайн“, които помогнаха с обзавеждането, и подкрепата на фризьорски центрове Нина Йорданова. 
Екипът на фризьорски центрове Нина Йорданова подари на дамите от сдружението специални рози, които да им напомнят за тях. Освен това те дариха на сдружението 255 лева, които бяха събрани от благотворителната продажба на картини. Екипът на фризьорските центрове се събра на 4 февруари, когато се отбелязва Световният ден за борба с рака, и прие предизвикателството да нарисува картини с четирите сезона, които да изразят характера на хората. Само за пет дни картините бяха продадени, като идеята е инициативата с рисуването да се разрастне и да обхване повече хора.
От сдружение „Заедно си помагаме“ изразиха надежда общината също да им подаде ръка и да получат подкрепа за съвместни дейности.