Родена в Италия крадла се отправя към затвора, но дали ще прекрачи прага на килията все още не е сигурно, тъй като присъдата й може да се обжалва.
Вещата в занаята обирджийка бе предадена на съд за кражби на стойност 40 лева от 8 магазини и павилиони. 
Първо решила да окраде магазин за хранителни стоки, откъдето впрочем редовно пазарувала и продавачките я познавали. Скрила под блузата си 2 буркана течен шоколад, 1 шампоан и 1 пастет, но на касата платила само пакет пуканки. Впоследствие се ориентирала към павилионите „Лафка“, където прилагала проста, но ефикасна тактика - щом продавачката отиде до фризера със сладоледи, бъркала през прозорчето на гишето и крадяла кутии с цигари. В престъпното й полезрение попаднал и магазин на ул.“Борисова“, откъдето прибрала душ гелове, шампоани, спирт за горене, гъба за баня, бисквити и меденки. Продавачката забелязала, че от магазина започват да изчезват разни стоки, върнала лентата назад и засякла, че новият редовен клиент е именно крадлата, която почти всеки ден обикаляла и разглеждала рафтовете. Започнала да следи действията й и набързо я хванала в крачка. Това обаче не стреснало особено крадлата, която продължила с посегателствата и отарашила козметичен магазин на главната улица, откъдето без пари напазарувала сенки за очи, спирала, маски и балсам за коса, а от друго място свила 7 кутии скъпи шоколадови бонбони. Накрая била задържана от персонала на последния обран магазин и предадена на полицията.
За осемте кражби между юли 2018 и март 2019 година тя направи самопризнания и получи облекчена присъда от 6 месеца решетки. Отделно обаче ще трябва да изтърпи още 1 година по предишното й осъждане, когато преписала номера на дебитната карта на свой приятел и с пенсията му за инвалидност си купила онлайн мобилен телефон, което от условно автоматично се трансформира в ефективно.