Треньорският тандем във волейболния отбор на „Дунав“ Даниал Милушев-Красимир Миронов на практика не може да се ползва от новите попълнения и по-скоро става дума за подсилване на тима на книга, научи „Утро“.
Защо?
Защото Иван Чолев продължава да работи като треньор на жените във волейболен клуб „Казанлък“ и уговорката с клубното ръководство била ангажиментите му към русенци да включват само идването му за участие в мачовете.
Антон Стаменов пък все така си изкарва хляба като служител в козлодуйската ядрена централа! И в този случай също става дума за „игра на повикване“.
Подобно е положението и с Христо Костов.
На практика редовни тренировки от новите попълнения води само Георги Манчев. 
Владимир Христов също не води подготовка. 
Като прибавим факта, че титулярният либеро Антон Василиев е контузен и на неговото място играе младежът Симеон Добрев, грижите на треньорския дует преди домакинския мач на 1 февруари срещу лидера „Нефтохимик“ стават повече от сериозни. Излиза, че Милушев и Миронов са принудени да водят подготовка с осакатен тим с долу-горе по 9-10 души на тренировка.
„Утро“ потърси вчера Данаил Милушев с молба да коментира ситуацията преди дербито с „Нефтохимик“, но той категорично отказа да говори.