Волейболният отбор на „Дунав“ се подсили в последния момент с трима нови състезатели. Те са на тренировка и половина, а русенският отбор ще играе днес от 18 часа срещу „Добруджа“ в Добрич първия си мач от пролетния дял в първенството на Суперлигата.
Освен Антон Стаменов, за когото „Утро“ вече писа, към тима ще се присъединят Христо Костов, Георги Манчев и Иван Чолев.
Костов игра преди време за „Дунав“, а Манчев ще се завърне на паркета след... двегодишна пауза. За последно той бе волейболист на „Добруджа“.
Третото попълнение - Иван Чолев, работеше доскоро като... треньор на женския тим във ВК „Казанлък“! Неговите последни официални мачове също са отпреди две години, когато защитаваше цветовете на отбор във Франция. Той обаче поддържа форма, а съвсем скоро е обявен за най-добър състезател на позицията диагонал по време на благотворителен турнир в Казанлък.
Тепърва ще стане ясно дали четиримата нови волейболисти идват колкото да се вдигне броят на състезателите, или ще помогнат реално на „Дунав“ в борбата за класиране в Топ 8 в рамките на редовния сезон.
От визитките им дотук очакванията по-скоро ще са треньорският тандем Данаил Милушев-Красимир Миронов да може да разполага с достатъчно състезатели за нормална тренировка с две шестици. 
Стаменов, Костов, Манчев и Чолев вече имат картотеки и отпътуваха вчера с отбора за Добрич.