Три години затвор чу на първа инстанция земеделският производител Кешиф С., който бе обвинен в отвличане и изнасилване на момиче, с което преди време имал любовна връзка. В основата на тежките престъпления, заради които 4 пъти осъжданият младеж стои задържан в ареста и стигна до съд, са личните им взаимоотношения. В един момент напрежението между двамата ескалирало и Кешиф изтървал нервите си, избухнал яростно и прибегнал до грубо насилие и тежко посегателство върху бившата си изгора.
Самият Кешиф оспорваше до последно всички пунктове на обвинението, като дори събра подкрепа в своя защита под формата на подписка от своите съграждани в Двемогилско. Изненадващо обаче, докато течеше съдебно заседание, младият мъж преобърна вижданията си на 180 градуса и реши, че иска съкратен процес, без да оспорва събраните в негов ущърб факти. Така Окръжният съд го наказа с присъда от 4 години и половина, но след намаляването им заради бързия процес падна на 3 години.
Наказанието може да се обжалва и вероятно възможността няма да се пропусне, тъй като адвокатите на потърпевшото момиче настояваха за максималните 10 години затвор. Засега от тяхна страна не бе поискано обезщетение за преживените грубости, а претенцията им се съсредоточи в искане Кешиф да бъде сурово наказан.