Снахата на покойния бизнесмен и общински съветник от Русе Орлин Танов е разгневената жена, която днес раздаде шамари на кръстовище в града, пише “24 часа”. Траяна Чернева е съпруга на сина му Кристиян.

Видеото с шамарите беше пуснато във фейсбук от свидетел на инцидента. От разказа стана ясно, че имало гонка между две коли, като тази на Чернева била засечена.

След това се е разиграла и сцената с плесниците. След размяна на остри реплики бойната дама удря шамар на провинилия се шофьор. Той се свива и отново се изправя срещу нея, но следва още един удар по лицето му. Мъжът я псува и двамата напускат полесражението.

Свекърът на Траяна Орлин Танов почина през ноември 2015 г. Той беше общински съветник два последователни мандата от Народняшката партия и един от земеделските съюзи. Беше собственик на хотел в Писанец. По-рано през 2015 г. неизвестни взривиха аудито на сина му Кристиян. Тогава стана ясно, че скандалният Венцислав Ангелов -Чикагото е ходил на делото си във Велико Търново с този автомобил. Двамата са близки приятели.