Много се говори и пише за евентуалния бъдещ мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. „Утро“ потърси за коментар треньора в „Локомотив“ /Русе/ Алексей Василев.

- Алексей, има ли Кобрата шансове в такъв двубой?
- Защо да няма? И Анди Руис бе обречен в първия двубой през юни срещу британеца, но изненада всички. В тежката категория всичко може да се реши с един удар. Друг е въпросът, че публиката иска бясна размяна на крошета. Когато единият удари, следва „Аааа“, при ответна контра - „Ооууу“. Казвам го, защото мнозина говорят сега колко скучен бил вторият мач между Руис и Джошуа.
- А не беше ли? Мексиканецът така и не можа да стигне до англичанина. 
- 10 години никой не можеше да стигне и до Владимир Кличко, но човекът печелеше титли и пари с неговата си тактика. Да, украинецът беше много скучен бокьсор, но целта оправдава средствата. Затова и Джошуа избра друга страгетия в реванша срещу Руис. По-важното в съвременния бокс е да спечелиш грозно, отколкото да паднеш красиво. Феновете искат шоу, а боксьорите - титли.
- Да се върнем към Кобрата. Какво може да предложи в мач срещу Джошуа?
- Кубрат е добър боксьор. Той израсна. Организацията, за чийто пояс ще се бие - IBF, не е случайна. Тя не допуска слабаци до такива важни мачове. 
- Какво става с твоя син, мениджъра Васко Василев?
- Васко е в Пловдив. Той е мачмейкър на галата в събота. Основният двубой, както знаете, ще е между Тервел Пулев и Дешон Уебстър. 
- Какво очакваш от този двубой?
- Тервел направи хубави победи в последно време. Уебстър обаче е доста сериозен съперник. Няма да е лесно, но да се надяваме, че зрителите в „Колодрума“ ще се порадват на българска победа.