Футболистите на „Дунав“ загубиха от сръбския „Слоган“ с 0:3 и завършиха 0:0 срещу домакините от „Университатя“ на тристранния турнир в Крайова. Характерно за този турнир бе, че мачовете се играха в едно полувреме с кратка почивка между всяко от тях. В третия мач „Университатя“ разби „Слоган“ с 3:0.
Ето какво разказа за читателите на „Утро“ старши треньорът на „Дунав“ Самир Мъстънов: „Сърбите се оказаха неочаквано добър отбор. Вкараха ни 3 гола от общо 4 бързи контраатаки. В двубоя срещу домакините играхме равностойно, но те толкова много искаха да спечелят, че съдиите изгониха двама наши футболисти - Кристиян Григоров и Георги Лазаров. Въпреки това издържахме на натиска. Лазаров е момче от отбор в Южна България, което ще се присъедини към нашия тим през лятото. Сега само искахме да видим какво може. Доволен съм, защото проверките бяха полезни, а и играхме срещу много солидни като класа и финанси отбори. „Университята“ е във втора румънска дивизия, но бюджетът му е 2 500 000 евро“.
Мачовете са се играли на прекрасен терен. Освен това румънците са се представили като изключително любезни и гостоприемни домакини.
Състав на „Дунав“ в мача срещу „Слоган“: Сашев, Цирков, Милчев, Георгиев, Йорданов, Димов, Раденцов, Л. Иванов, Бахъров, Лазаров, Петков.
В мача с „Университатя“: Сашев, Цирков, Милчев, Григоров, Хасанов, Мамаду,  Димов, Кафтанов, Раденцов, Л. Иванов, Лазаров.