Борба за всяка топка на очевидно тежък терен ще е формулата за успех на „Дунав“ в утрешния домакински мач срещу „Берое“ /15.15 часа/.
„Тези дъждове ще ни затруднят. Бъдете сигурни, че под ръководството на новия треньор Димитър Димитров стилът на гостите ще изглежда по различен начин. Мисля, че нашият тим стои по-добре в психологически план след хубавата победа срещу „Царско село“. „Берое“ пък направи две поредни загуби, така че по-голямото напрежение би трябвало да е в лагера на съперника. Няма защо да казвам, че този мач е от изключително значение за „Дунав“. Беройци са преодолим отбор. В първия мач на техен терен загубихме след детински грешки. При победа ще съберем 19 точки и ще дишаме по-спокойно“, заяви пред „Утро“ след възстановителната тренировка на футболистите вчера сутринта старши треньорът на русенския отбор Людмил Киров.
Той добави, че всички играчи са здрави, няма и контузени хора.
„Единственият, който ще е извън състава, ще е Росен Колев. Той тренира вече почти наравно с другите момчета, но няма да бързаме със завръщането му на терена в следващите мачове срещу „Локомотив“ /Пловдив/ и ЦСКА. Ще е нелепо, ако получи нова травма, преди да е възстановен напълно“, каза Киров.