10 000 лева обезщетение трябва да плати прокуратурата на задържана, обвинена и стояла близо 4 години в неведение за бъдещето си без съд и присъда данъчна служителка от Русе. 
През 2010 година инспекторката била една от задържаните в мащабната национална акция "Всичко коз", която имаше претенциите да е разбила група, източила 250 милиона лева ДДС. Накрая, както повечето подобни зрелищни операции от времето на Цветан Цветанов като вътрешен министър, запомнящо се остана само името й, но не и действителните резултати от провеждането й.
3 години и 9 месеца жената не знаела какво я очаква, докато накрая делото срещу нея било прекратено. През този период обаче не можело да се измерят физическите и емоционалните негативи, които понесли тя, детето й, съпругът й и всички техни близки. Заради проточилото се разследване, недоказани обвинения и накрая прекратено дело тя поиска прокуратурата да я обезщети с 25 000 лева.
На първа инстанция Районният съд прецени, че бившата данъчна служителка заслужава 10 000 лева компенсация за преживяното, но решението може да се обжалва.