"Гласувах за демократичното бъдеще на Русе". Това заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ Диана Иванова, която пусна своя вот в ОУ "Братя Миладинови" в компанията на съпруга си Дамян.
Иванова посочи, че ще проследи резултатите от балотажа в компанията на семейството и колегите си, като изрази своите очаквания за по-голяма подкрепа и повишена избирателна активност.
"Ще очакваме русенци да проявят своето демократично мислене. Аз дълбоко вярвам в това. Ако бъда избрана за кмет, първото нещо, което ще направя, е да преразгледам всички текущи проекти, за да може през зимния сезон да продължи тяхното правилно изпълнение. И най-вече - програмата за зимния сезон, защото Русе трябва много бързо да тръгне да работи на нови обороти, с нова организация, за да се улесни животът на гражданите и на работещите в този град", коментира кандидатът за кмет.
Във връзка с напрегнатата предизборна кампания, която бе белязана от агитационни материали със смущаващи послания и прокоби, Иванова посочи, че е доволна от това, че е издържала да не е негативно настроена към когото и да е и да продължи единствено с добрите чувства и емоции.
"Запазих добрия тон към всички кандидати, защото те бяха достойни мои съперници. Всичко, което бил пожелала на Пенчо Милков, ако спечели изборите, би било в позитивен тон, но нека все пак да изчакаме резултатите", заяви още Иванова.