Старши треньорът на "Дунав" Людмил Киров смята, че след колебливото първо полувреме отборът се е представил доста добре през останалото време при загубата срещу "Левски" с 0:2.  
"Поздравявам моите футболисти! На почивката им казах, че дяволът не е толкова черен и те го доказаха. Създадоха голови положения, постараха се да изглеждат като сплотен отбор", каза Киров.
Наставникът отказа да коментира ситуацията със съдийските грешки и скандалния първи гол за "Левски".
Той добави, че ако някой трябва да коментира финансовото положение, това трябва да е Огнян Цветанов, човекът, който на практика е със статут на президент.
"Цветанов е постоянно с нас. Той знае най-добре за какво става въпрос. Аз съм само треньор на този отбор. Намерихме пари за пътуването до София в последния момент. Дано хората, които милеят за футбола в Русе, да помогнат", каза старши треньорът.
Той заяви още, че отборът трябва да се подсили с двама-трима футболисти, тъй като групата в момента била много камерна. 
И отправи поглед към следващия мач срещу "Ботев" /Пд/ в Русе.
"Не е моя работа да коментирам дали "Ботев" е в някаква криза. Надявам се да спечелим трите точки", завърши Киров.
Старши треньорът на "Левски" Петър Хубчев похвали футболистите си, щото влезли в мача с "голям хъс". Първите 25 минути пък на второто полувреме, когато "Дунав" натика столичани в тяхната половина и почти им скри топката, били едва ли не специално замислена хитра тактика. Отборът на "Левски" се дръпнал в глуха защита, за да изкара дунавци по-напред и да ги удари с контри.