"Имам предчувствието, че ще направим добър мач с добър резултат", каза за "Утро" старши треньорът на "Дунав" Людмил Киров. 
Вчера той заведе отбора в София, а следобед момчетата излязоха за тренировка на терен в комплекса "Царско село". Днес русенските футболисти ще играят от 18.30 часа на "Герена" срещу "Левски". 
"Левски" е безспорен фаворит не само заради традициите да бъде вечен претендент за титлата. В момента съперникът ни и "Лудогорец" играят най-добрия футбол в България. И пак казвам - имам усещането, че ще затрудним нашите домакини. Дано предчувствието не ме лъже", заяви старши треньорът.
В отбора нямало контузени и болни футболисти, ако се изключи Росен Колев, който продължава да се възстановява след операция на коляното. 
Най-вераятно "Дунав" ще излезе на терена в състав с Благой Макенджиев, Мартин Костадинов, Мартин Ковачев, Александър Исаевски, Михаил Милчев, Любен Николов, Стефан Христов, Свилен Щерев, Ахмед Ахмедов, Ивайло Лазаров, Диян Димов. 
Киров отказа да коментира нашироко появилите се в някои медии информации, че "Дунав" щял да закърпи частично бюджета си през зимата със спешна продажба на централния нападател Ахмедов.
"Всеки говори, каквото си иска. Не знам кой пуска тези приказки. Сега тази тема не стои на дневен ред пред мене и отбора. До зимата има още много време", завърши Киров.