Два дена под ключ във вкарана в гараж кола, от която имала само на два пъти право да излезе и то под наблюдението на своя похитител. Това преживяла жена след изблик на ревност от наскоро появилия се в живота й мъж. Едва когато станало ясно, че тя е обявена за издирване и полицията я търси, той се стъписал и я пуснал да се прибира пеш с уговорката да не го издава.
Зловещата вечер започнала в съвсем различна атмосфера - двамата влюбени, които от около месец имали връзка, се събрали в дома на жената заедно с друга двойка. Черпили се, веселили се, докато не дошъл момент, в който наскоро залюбилите се започнали да се карат заради предходни свои връзки. Заради скандала всичко се объркало и въпреки предварителната нагласа, че компанията ще остане да пренощува в домакинята, гостите решили да се приберат. Ревнивецът, макар и добре подпийнал, се съгласил да ги закара до тях, а в знак на солидарност с него тръгнала и любимата му, макар да била по домашни чехли.
Това се оказало и голямата й грешка, тъй като мъжът се възползвал от ситуацията и решил да я накаже. След като останали сами в колата, той не я прибрал обратно в дома й, макар да я чакали родителите и децата й. Тръгнал към своя дом, вкарал колата в гаража си, затворил вратите и му теглил ключа. После заключил и колата, след което потекли словоизлиянията му - как се чувствал предаден, защото тя имала връзка с негов приятел. Ядът и виковете били подчертавани с юмруци, които жената безпомощно трябвало да търпи. Всички опити на жената да обясни, че нямала нищо такова се сблъсквали със стена от нарастващ гняв и насилие.
Когато майка й позвънила, под диктовката на мъчителя си жертвата смънкала, че след малко ще е вкъщи, след което той и взел телефона. Цяла нощ младата жена плакала и молела да бъде пусната, но освирепелият ревнивец бил категоричен, че няма да ходи никъде. По някое време я оставил сама заключена, за да отиде да си вземе храна и вино. След като се върнал продължил да я бие и обижда, докато заспи в алкохолен унес на автомобилната седалка. Заложницата не посмяла да пребърка джобовете му за ключовете, тъй като се опасявала, че ще го събуди и ще си навлече оше по-големи проблеми.
На следващия ден наобед започнали да й звънят шефовете й, за да я питат защо не е на работа, при което ревнивецът започнал да блъска телефона й в таблото на колата като накрая го ударил в предното обзорно стъкло и го спукал. Това съвсем го ядосало и я заставил да му намери 500 лева, с които да плати ремонта. Вечерта той отново оставил жената сама заключена в гаража, за да отиде да се снабди с ядене и пиене. На следващия ден наобед изпушил последната си цигара и тя му предложила да звънне на своя позната, от която да поиска пари назаем. Целта й била да има някаква връзка с външния свят и шанс да се измъкне. Приятелката й обяснила, че е обявена за издирване и че ако ще й дава пари, то ще бъде лично на нея, а не на посредник. Попадналият в безизходица мъж се съгласил двамата да отидат да вземат с колата жената, закарали я до банкомат, за да изтегли пари. След това похитителят казал на жертвата си, че ще я освободи и я накарал да обясни как докато се прибирала пеша някой я е нападнал. Измъчената пленница се прибрала у дома си и разказала истината на родителите си. 
Така похитителят стигна до съд, където отрече всички обвинения и твърдения, че принудително е държал любимата си под ключ. Напротив - по негови думи тя е можела да си тръгне, не го е молила за свобода, дори гаражът бил със счупена врата, която не се затваряла плътно и ако имала желание сама можела да отвори вратата. Призна единствено за нанесения побой, но пък посочи, че заради алкохола жената станала заядлива и в нея била причината вечерта компанията да се развали.
На първа инстанция Районният съд прецени, че вината му е недвусмислено доказана и заслужава наказание над средното по закон. Затова го осъди на 3 години и половина общ затвор, но присъдата със сигурност ще бъде обжалвана.