Настъпват страшни времена! На 31 октомври вещици и техните отвари, духове, зловещи тикви и призрачни магии превземат Мол Русе. Хелоуин вече се подава зад ъгъла. Осмелявате ли се да се впуснете в приключението? Входът е свободен за всички авантюристи, но изходът е само за избрани.
Още с първите стъпки в търговския център бъдете нащрек и не спирайте да се оглеждате. Чудновати създания дебнат от всеки ъгъл, готови да ви изплашат. Не забравяйте да запечатате всяко от тях на снимка - тази среща се случва само веднъж в годината... или пък не.
Най-безстрашните ще бъдат добре дошли в Light Art работилницата от 14 до 16 часа. В нея всички малки вълшебници ще разберат как да овладеят светлината и тя да бъде с тях в най-тъмната нощ от годината. Това ще бъде истинско неоново предизвикателство, а най-умелите магьосници ще си тръгнат със специален подарък - вълшебна тениска, която да им напомня за тяхната тайна сила. 
От 17 до 19.30 часа забавлението продължава с Група за детски театър "Камила".
В нощта на Вси Светии страшилища и скелети излизат наяве. Грим и маска ще превърнат и най-невинното дете в част от този различен свят, а кодовите думи на вечерта са "Почерпка или номер".
Жадните за пакости ще могат да се срещнат със Светещия Джак в специалната работилница за тиквени фенери. Зловещ смях и магьоснически шапки ще ви посрещнат в ателието "Шапката на вещицата". Пристъпете смело вътре, а там ще ви кажат точното заклинание, за да си "скроите" шапка по мярка, канят организаторите на празника в Мол Русе.