Слави Трифонов купи тв "Стара Загора", става ясно от Търговския регистър. Промените там са направени на 10 октомври. Сделката е за 500 000 лева, твърдят запознати. Приближени до Трифонов не пожелаха да коментират сделката, като нито отрекоха, нито потвърдиха сделката, а само заявиха, че скоро ще имат официално съобщение.

Представител на дружеството е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на директорите заедно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова. Датата на изтичане на мандата на Съвета на директорите е 5 август 2021 г.

От 10 октомври седалището на фирмата вече е в София, в зала 12 на НДК, която се намира в т.нар. малко НДК. Изглежда там ще е студиото.

Журналистката Станимира Димова, която също е била в управата на телевизията, написа преди малко в профила си във фейсбук:

"Тъжна съм... Телевизия Стара Загора става Седем Осми... Тъжна съм, защото съм създавала тази марка, през далечната 1996 г. и лично аз, когато беше почти невъзможно, според условията на "Шоуто на Слави", направих така, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а само за 3 дни...беше прецедент за "Шоуто"... И никога не е ставало въпрос за пари...".

Все още не е ясно кога официално телевизията ще започне да излъчва предаванията си.

Преди дни Слави Трифонов пусна промоционален клип на своята телевизия. 32-секундият клип завършва с мотото "7/8 ТВ - силата е истината".

Слави Трифонов сам обяви, че ще прави телевизия, още когато през лятото сложи край на "Шоуто на Слави" и съобщи, че ще основе партия "Няма такава държава".

Партията му беше учредена наскоро, като той е лидер, а повечето му сценаристи - негови заместници. Предстои обаче в срок от 3 месеца да бъдат подадени документи в Софийски градски съд, който да регистрира новия политически проект.