Куп проблеми се стовариха изведнъж върху главата на Людмил Киров преди днешното гостуване на "Черно море" във Варна /18 часа/. Старши треньорът на "Дунав" се чудеше какъв да бъде съставът на групата, след като четирима футболисти са със сериозни контузии - Мартин Костадинов, Свилен Шерев, Иван Селеменев и Александър Исаевски. Затова наставникът се принуди да качи вчера на автобуса за Добрич, където отборът нощува, нигериеца Чимера и юношата Борис Димитров. Чимера е от няколко месеца в Русе, тренира основно за здраве и все още няма официален мач, а Борис, основен нападател и голмайстор в отбора със 17-годишни футболисти, е едва на 15 години! 
"Положението не е никак розово, но ще трябва да се справим някак си. Искаше ми се да заложа на състава от последния мач с ЦСКА, но повече от ясно е, че няма как да стане. Ще се наложи сериозно прекрояване на титулярните 11", каза Киров пред "Утро".
Той обясни, че обстановката в тима била приповдигната след равенството срещу "армейците".
"Момчетата тренираха старателно. Всички осъзнават, че ни чака мач срещу един от най-добрите български отбори. Познавам много добре тима на "Черно море". Иска ми се да играем приличен футбол, пък каквото сабя покаже", заяви Киров.