Футболистите на "Дунав" Мартин Костадинов и Росен Колев са с контузии преди утрешния мач на русенския отбор срещу ЦСКА. Според старши треньора Людмил Киров двамата ще бъдат включени на риск в групата, като до последно ще се решава дали ще вземат участие в срещата, която ще започне в 18 часа.
Заради мача на юношите срещу "Левски" вчера следобедната тренировка на представителния отбор се състоя на терена в Сливо поле. Последното занимание на Градския стадион днес ще е от 18 часа.
"Казах на момчетата, че искам да играем приличен футбол, пък каквото сабя покаже. Знам, че на стадиона ще има повече публика, така че сме длъжни да дадем всичко от себе си. Непрекъснато повтарям, че сме отбор, който може да вземе точки срещу всеки тим. Ще ни е нужен и малко късмет", каза Киров за "Утро".
Той си пожела да бъде нарушена традицията неговият отбор да повежда в резултата, а после да прави груби грешки и да допуска обрати.
"Откакто съм старши треньор на "Дунав", се случи в 7 двубоя. Бележим първи гол, а после губим", посочи Киров.
На въпроса какво се прави по подсилване на отбора до края на трансферния прозорец, той обясни: "Говорил съм с не един добър футболист. Разговорите стигат донякъде, а после навсякъде удряме на камък". 
Киров добави, че шансът на неговия отбор утре е и в подкрепата на публиката.
"С фенове зад гърба ни се играе много по-лесно. ЦСКА не гостува всеки месец в Русе, така че ще се надяваме на пълни трибуни", завърши старши треньорът.