Благотворителен базар организират близки и приятели на 29-годишната Татяна Тодорова от Мартен, която от 13 години се бори с множествена склероза. Акцията за набиране на средства в подкрепа на младата жена, за да получи тя отново шанс да води пълноценен живот и да се стопира процесът на коварната болест, ще се проведе в събота. От 8 до 20 часа в градинката между Халите и хотел „Централ“ ще има базар, а всеки ще може да помогне, като закупи артикули в полза на Татяна. 
За лечението на младата жена е необходима сумата от 50 000 евро, която е непосилна за семейството й. В сумата не е включен престой на майка й в болницата, който е 3000 евро, самолетни билети, рехабилитация, лекарства след лечението. Затова близките на Танчето организират благотворителен базар, за да могат да се съберат оставащите средства за лечението й в клиника в Москва. Те се обръщат с молба към всички хора с добри сърца, за да може чудото да се случи и Таня отново да води пълноценен живот. 
Всеки, който иска да подпомогне финансово младата жена в борбата й с множествената склероза, може да дари средства по разкритата банкова сметка в ОББ:
IBAN:BG81UBBS80021039084140
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Татяна Христофорова Тодорова
или на: paypal.me/tatqnatodorowa