„Дунав“ постигна хубава победа срещу „Витоша“ /Бистрица/ След мача „Утро“ разговаря със старши треньора Людмил Киров.

- Г-н Киров, как се спи след подобен мач?
- Много по-леко. Трите точки са си три точки. И да бяхме победили с 1:0, пак щях да бъда доволен. С 6 точки в актива се диша по-леко. Не че не ни чакат тежки мачове. Сега се намираме на позиция, на която, според мене, ни е мястото. Хубаво би било да задържим това девето място и дори да погледнем нагоре. Аз съм максималист и винаги ще нястоявам да сме по-напред. Реалностите дотук обаче отразяват вярно позицията ни в таблицата за класиране.
- Отборът надигра "Витоша" 70 минути, но после като че ли поотпадна?
- В тази адска жега няма как да е иначе. Момчетата се раздадоха при 40 градуса. Аз, както си стоях на тъча, не се чувствах комфортно, а камо ли те. Вярно, поизчерпаха си, но то е като при батерията на телефона - колкото по-често го използваш, толкова силата на батерията се губи.
- Мнозина се питат дали дефицитът на хора в атака няма да ви се отрази зле в момент, когато, не дай Боже, Стефан Христов или Ахмед Ахмедов се контузят.
- Мислим по този въпрос. И то не от вчера. Лично разговарям с офанзивен играч. Става дума за много добър футболист. Има сериозен опит в Първа лига. 
- Кой е той?
- Няма как да ви кажа. Но до дни ще стане ясно. Нека да видим как ще приключат разговорите.