Актьорът и режисьор от русенския театър Ивайло Ненов вчера преживя екшън, който вероятно не е виждал и в най-смелите си театрални проекти. Докато минавал по уличката "Дебър" до търговски комплекс "Ялта", където се отклонява движението от затворения за ремонт бул."Липник", внезапно настилката пропаднала и едното колело на автомобила хлътнало.
Усещането наистина трудно може да се сравни с нещо. Докато недоумяваш какво ти се случва, разбираш, че под тебе продължава да потъва и пропада и другого колело на колата, разказа малко по-късно Ненов. 
Дупката се разширила и достигнала размери метър на два, при това пълна с вода. Докато да дойдат от полицията, където актьорът веднага се обадил, други шофьори му се притекли на помощ и колата му била издърпана с джип. Междувременно пристигнали и от ВиК, тъй като произшествието става на мястото, където неотдавна бе правен ремонт на отводняването.
От ВиК са категорични, че работата им е свършена както трябва, но тежките машини от ремонта на "Липник" рушат настилката. А Ивайло Ненов се радва на късмета си, че в това време бил сам в колата, а не с малкото си детенце. Защото иначе шокът би бил двоен.