Футболистите на "Дунав" ще гостуват днес на "Берое" в Стара Загора за мач от четвъртия кръг на първенството в Ефбет Лига. Двубоят с начало 21 часа ще бъде рефериран от пловдивския съдия Неделчо Гаджалов.
Лошата новина в лагера на "Дунав" е внезапно вирусно заболяване, повалило на легло халфа Диян Димов-Виерата. Сърцатият Димов е основен играч и отсъствието му няма как да не се усети. Негов вероятен заместник като опорен полузащитник ще е Свилен Щерев.
Групата за мача е от 17 души. В нея е и новият централен защитник Росен Колев, чиято жълта карта пристигна в четвъртък.
Почти сигурно е, че другият човек в центъра на отбраната - Георги Динков, няма да може да играе в двубоя. Той страда от контузия, а и не е в особено добра форма. В мача между двата отбора на 29 февруари тази година на старозагорски терен Динков си отбеляза автогол при загубата на дунавци с 0:1.
По неофициална информация на "Утро" двама от футболистите на "Дунав" ще си тръгнат от Русе в началото на идната седмица. Подозренията са, че става дума за хора от отбраната. Тогава и ще се решава дали дошлият на проби 33-годишен централен защитник Любен Николов ще остане в тима.