„За съжаление ще трябва да приемем „Дунав“ на празника на Велико Търново пред празни трибуни, а тази игра е за феновете“, коментира с тъга административният директор на „Етър“ Страцимир Тинчев.
Мачът на празничния за старопрестолния град 22 март е от... 12.30 часа. От 12.30 часа тази събота ще е и двубоят на „Дунав“ срещу „Арда“ в Русе. 
Дали на някого вече му прави впечатление странното време, по което трябва да се играят срещите от Ефбет Лига. Не, разбира се, хората претръпнаха и вече даже не ругаят умниците, изготвили програмата - БФС и фирмата, която държи тв правата: „Нова Броукастинг Груп“.
Тези „щамове“ опразниха трибуните през последните години. Като прибавим и третия с глупашкото поведение на домакинските клубове, които надуват цените на билетите с презумпцията, че ще избият някой лев за покриване на харчовете по организацията на мачовете, ето ни български футболен коронавирус.
Всъщност, има ли разлика дали двубоите ще се играят пред 500, 1000 зрители или без публика?
Ами на практика няма!
Да ожалим този път и „вирусоносителя“ БФС - най-потърпевша от решението за мачове при закрити врати ще е Дисциплинарната комисия, която ще изпусне шанса да изтърбуши клубовете с дежурни наказания в тлъсти суми.